PERHATIAN! INGINKAN KESIHATAN DALAMAN TERJAMIN? & SENANG UNTUK LAWAS?

JIKA ANDA MEMPUNYAI MASALAH Haid tidak teratur, rasa panas & kesukaran untuk tidur, perubahan dalam faraj, emosi tidak stabil, perubahan kulit dan rambut serta KERAP KENCING WAKTU MALAM...

Rahsia Terbongkar!!

kami bantu

lebih dari 30,000

Wanita

Mengekalkan kesihatan badan dan melancarkan proses penghadaman

Kajian menunjukkan lazimnya wanita Malaysia mengalami menapous berlaku pada usia 52 tahun namun ada juga bermula seawal usia 45 tahun. -resources by hmetro.com 👇👇

Terlalu banyak artikel yang anda baca dan cara untuk mengekalkan kesihatan dalaman badan, tapi ada kalanya tidak kena dengan apa yang anda inginkan bukan?

Di bawah ini adalah pilihan kebanyakan wanita malaysia yang berusia ambil untuk kesan yang cepat :

SUPPLEMENT

SUPPLEMENT

Dah makan macam-macam, harga mahal, kesan lambat, kadang takde kesan langsung pun ada.

JUS X

JUS X

Ramai sangat dah try, tapi tak pernah berhasil, kesan pun lambat yang amat.​ Sebab pati hanya sedikit dan cair seperti minyak masak.

BERSENAM

BERSENAM

Tak sempat nak buat, lupaa, tak konsisten, takde kesan.. Yela kita sebagai wanita yang berumur tidak mampu untuk bersenam kerana faktor usia.

Duit & masa sudah banyak dihabiskan tapi satu pun tak menjadi.. Apa la nasib ni, Selalu sahaja tak kena! Memang rasa tak berbaloi kalau beli mahal-mahal tapi sama je..

Jangan risau..kami ada solusi untuk anda yang..

Berkesan, mudah & yang paling penting MURAH!

memperkenalkan
haromaluv

kelebihan haromaluv

Dapat membantu mengurangkan berat badan

Mendapatkan Nutrisi yang diperlukan agar tetap sihat

Mengurangkan emosi yang tidak stabil

Mengurangkan masalah pada kulit dan vagina

Produk Kami Sudah Pun Memasuki Surat Khabar!!

haromaluv

Eh..eh..betul ke ni?? Insyallah…Sangat Berkesan.

Cuba lihat feedback dari customer kami 👇👇

SIS ORDER SEKARANG, BARANG SAMPAI BARU BAYAR
TIADA RISIKO BARANG TAK SAMPAI KAN

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

NANTI NANTI, ADA LAGI PART YANG BEST NI ! KAMI NAK BAGI HADIAH BEST BEST NI SEBAGAI TANDA KAMI MENGHARGAI PELANGGAN KAMI. CEPAT TAW SEBELUM GIFT HABIS

Kesemua hadiah ini bernilai lebih dari RM100 taw !

1 Unit Mint Therapy –  Bernilai RM50 Bagus untuk sakit2 badan, resdung, sakit sendi & otot

Cappuccino Coffee elok untuk penggemar kopi yang inginkan bacaan gula stabil dan kurangkan tekanan darah yang tinggi RM45

Soap Therapy yang wangi membantu mengurangkan toksin dalam badan, kurangkan lemak dan menenagkan fatigue pada badan RM30

Lip Balm – Aloe Vera bernilai RM10. Melembut dan melembabkan bibir serta membaiki kulit pada bibir yang mengelupas.

Lip Balm – untuk elak bibir merekah dan luka.

EXTRA BONUS CABUTAN BERTUAH Bernilai RM9,988.00 – Gintell Devano SC Queen, kerusi urut berteknologi tinggi. Balik kerja atau lepas penat jaga anak memang sesuai landing atas kerus urut ni. Hilang semua penat.

Jom dapatkan dengan harga diskaun dan 5 bonus freegift ini, sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM395 dan tiada bonus akan diberikan.

EXTRA BONUS! SATU KUPON CABUTAN BERTUAH

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas.

EXTRA BONUS! SATU KUPON CABUTAN BERTUAH

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas.

100% Money Back Guarantee

Selamat Untuk Diamalkan

Penghantaran Pantas

SOALAN LAZIM

15 ml pagi atau malam sebelum tidur
• Minum semasa perut kosong
• Jangan makan selepas sejam minum pati supaya ia dapat meresap & beri kesan kepada tubuh

Waktu Haid
• Sedang Hamil
• Bayi Jaundice / Kuning (jika menyusu Ibu)

12 tahun ke atas

Sangat elok untuk orang berpantang. Merawat luka dalaman, memanaskan badan, melawaskan
pembuangan, mengecutkan rahim, mengetatkan bahagian intim, menambah susu ibu.

• Selepas 1 minggu jika bersalin normal, 2 minggu jika Czer. Berhenti jika anak kuning / jaundice

Ya, malah boleh membantu mengecilkan

Boleh, jika bukan tahap kronik

• Kencing Manis kronik tidak dibenarkan
• Sakit buah pinggang tidak dibenarkan

InsyaAllah tiada

 Tidak mesti, tetapi eloklah konsisten jika tidak mengamalkan makanan seimbang, kerana ia
membantu menyingkirkan toksik, lemak & kolesterol yang berlebihan

Perlukan Bantuan ?

Hubungi Kami di Talian:
+60 11-3939 5712

×
×

Cart