PERHATIAN! KEPADA IBU YANG BAKAL BERSALIN DAN YANG BARU BERSALIN.

sELEPAS bersalin, badan ibu-ibu lemah, tidak bertenaga, lesu. bILA INI BERLAKU wajah ibu-ibu tidak berseri dan nampak sakit aje..

PEMBONGKARAN RAHSIA

BAGAIMANA

lebih dari 30,000

Wanita

Mengekalkan kesihatan badan dan kekal bertenaga.

Pengambilan tonik semasa pantang menguntungkan wanita (Burghart, 1990; Tuschinsky, 1995) kerana semua ini dapat mempercepatkan proses pengeringan darah kotor dalam badan. - GEOGRAFIA OnlineTM Malaysia Journal of Society and Space 8 issue 7 (20 - 31) 20 © 2012, ISSN 2180-2491

Amalan pengambilan jamu ini memang dari zaman nenek moyang kita lagi dah, dan kita tahu ianya bermanfaat untuk tubuh badan kita.

Ye, tak semua orang mampu telan macam-macam jamu. Lagi-lagi yang rasa yang kurang enak tu. Kalau satu jenis takpe, kalau yang banyak?

Jangan risau..kami ada solusi untuk anda yang..

Berkesan, mudah & yang paling penting BERPATUTAN!

MEMEPERKENALKAN
HAROMALUV

kelebihan haromaluv

Mengecutkan Rahim

Mengetatkan Bahagian Intim

Menganjalkan Payudara

Tambah Susu Ibu

Produk Kami Sudah Pun Memasuki Surat Khabar!!

INI 8 KHASIAT HAROMALUV

Eh..eh..betul ke ni?? Insyallah…Sangat Berkesan.

Cuba lihat feedback dari customer kami 👇👇

SIS ORDER SEKARANG, BARANG SAMPAI BARU BAYAR
TIADA RISIKO BARANG TAK SAMPAI KAN

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

NANTI NANTI, ADA LAGI PART YANG BEST NI ! KAMI NAK BAGI HADIAH BEST BEST NI SEBAGAI TANDA KAMI MENGHARGAI PELANGGAN KAMI. CEPAT TAW SEBELUM GIFT HABIS

Kesemua hadiah ini bernilai lebih dari RM100 taw !

1 Unit Mint Therapy –  Bernilai RM50 Bagus untuk sakit2 badan, resdung, sakit sendi & otot

Soap Therapy yang wangi membantu mengurangkan toksin dalam badan, kurangkan lemak dan menenagkan fatigue pada badan RM30

Lip Balm – Aloe Vera bernilai RM10. Melembut dan melembabkan bibir serta membaiki kulit pada bibir yang mengelupas.

Cappuccino Coffee elok untuk penggemar kopi yang inginkan bacaan gula stabil dan kurangkan tekanan darah yang tinggi RM45

Lip Balm – untuk elak bibir merekah dan luka.

EXTRA BONUS CABUTAN BERTUAH Bernilai RM9,988.00 – Gintell Devano SC Queen, kerusi urut berteknologi tinggi. Balik kerja atau lepas penat jaga anak memang sesuai landing atas kerus urut ni. Hilang semua penat.

Jom dapatkan dengan harga diskaun dan 5 bonus freegift ini, sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM395 dan tiada bonus akan diberikan.

EXTRA BONUS! SATU KUPON CABUTAN BERTUAH

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas.

EXTRA BONUS! SATU KUPON CABUTAN BERTUAH

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas.

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas.

Selamat Untuk Diamalkan

Penghantaran Pantas

SOALAN LAZIM

15 ml pagi atau malam sebelum tidur
• Minum semasa perut kosong
• Jangan makan selepas sejam minum pati supaya ia dapat meresap & beri kesan kepada tubuh

Waktu Haid
• Sedang Hamil
• Bayi Jaundice / Kuning (jika menyusu Ibu)

12 tahun ke atas

Sangat elok untuk orang berpantang. Merawat luka dalaman, memanaskan badan, melawaskan
pembuangan, mengecutkan rahim, mengetatkan bahagian intim, menambah susu ibu.

• Selepas 1 minggu jika bersalin normal, 2 minggu jika Czer. Berhenti jika anak kuning / jaundice

Ya, malah boleh membantu mengecilkan

Boleh, jika bukan tahap kronik

• Kencing Manis kronik tidak dibenarkan
• Sakit buah pinggang tidak dibenarkan

InsyaAllah tiada

 Tidak mesti, tetapi eloklah konsisten jika tidak mengamalkan makanan seimbang, kerana ia
membantu menyingkirkan toksik, lemak & kolesterol yang berlebihan

Perlukan Bantuan ?

Hubungi Kami di Talian:
+60 11-3939 5712

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager

×
×

Cart